miercuri, 26 noiembrie 2014

Presetupa compresor ac

Compresor AC SANDEN postări iun. Piese Opel PRESETUPA COMPRESOR AC ASTRA H Z17DTH Z17DTL. Tutorial schimbare garnituri (O-ring) compresor.


Disponibilitate: Disponibil la . Reparatii vitrine, camere frigorifice, aer conditionat , compresor.

Servicii, afaceri, echipamente firme Meseriasi - Constructori. Ambreiaj compresor aer conditionat Sanden . Fixeaza scapari de freon pe langa fulia de la compresor. Cam la ce preturi se vinde un compresor nou,am vazut aici pe forum ca s-a. Daca compresorul nu avea ulei deloc era mort de mult.


Ma poate ajuta cineva un cod pentru o presetupa de compresor ac. Delphi, Piese Clima Auto - piese de schimb pentru compresoare de aer conditionat , pentru orice marca sau model de masina.

Importator direct, livrare din stoc, . Va salut, am observat acuma recent ca pe compresorul de clima se afla. Cum se face o revizuire unui compresor ? Nu am nici un fel de probleme cu el, raceste la fel de bine ca in prima zi, si acum dupa destui ani instalatie de AC este. Ventilator radial universal Hispacold. Toate tipurile de O-ringuri, garnituri, presetupe. Oferte PIESE DE SCHIMB MOBILE VANZARI PRESETUPA COMPRESOR - Vanzari, Cumparari, Servicii.


Verifica presetupa de la compresor , e posibil ca pe acolo sa fi iesit. Vin cu o rugaminte la cei care conduc cu aer conditionat de mai. Se imbina prin alt procedeu,dar ungerea este la presetupa de la compresor ! Catalog PDF pentru piese AC auto.


Cool4U Ltd toate tipurile de piese se pot găsi pentru . Y17DT Produs Nou Pret:70lei. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Presetupe. Preturi pentru Presetupe de la 0.

Climatizare auto – Climatizare casnica – Echipamente aer conditionat. Comercializam compresoare clima, piese si componente al compresoarelor clima: supape regulator, garnituri sau seturi de garnituri complete, presetupe , fulii complete, . Compară cele de companii din BACĂU: ELECTRO BOBINAJ S. Etansare mecanica ( presetupa ). KIT REPARATIE ( PRESETUPA AX), 52. Romstal iti pune la dispozitie o gama larga de Piese schimb hidro la cele mai bune preturi. Intra pe site si vezi ce oferte ti-am pregatit.


Toate piesele puse spre vanzare sunt verificate. La cumparare se ofera factura si garantie de zile cu . Ofera elemente (cutii de protectie, cabinete, presetupe , etc) pentru solutii eficiente de protect. Produce o bogata gama de produse:- Agregate de cimentare AC 35 AC 40 AC. Radiator clima Logan, Condensator climatizare AC Dacia Logan dci ,Megane ,. Castel, producator italian de componente pentru instalatii frigorifice si de aer conditionat.


Electroventilator Solenza buc. Element elastic cuplaj compresor RD buc. Procesul prin care aceast inghet al aparatului de aer conditionat apare este destul de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare