luni, 30 noiembrie 2015

Radiator apa suzuki vitara

Echipa noastra executa lucrari de instalare a aparatelor de aer conditionat in Bucuresti si Ilfov. Cea mai mare parte a aparatelor de aer condiţionat vândute la noi sunt. Curatare aer conditionat si igienizare instalatie climatizare.


Mutare unitate interioara (manopera) - 2Lei. Demontare aer conditionat ( include recuperare freon) - 1Lei sau gratuit daca se preda aparatul catre .

Demontat ,Montat Aer Conditionat pt reabilitare Bucuresti. La demontare se va face fisa technica de dezinstalare. Schimbare condensator ventilator unitate interioara - exterioara. Cum sa iti instalezi singur un aparat de aer conditionat.


Unitatea interioara se va pozitiona in functie de preferinta clientului, dar in limitele respectarii parametrilor de. Aparatul de aer condiţionat trebuie curăţat frecvent în sezonul cald. Nu e suficient să-I speli doar filtrele, ci să cureţi şi unitatea interioară.

Instalaţii de aer condiţionat în SISTEM SPLIT. Aparatele de aer conditionat acumuleaza prin condens mirosuri neplacute si, intr -un final, bacterii. Va mutati in alta locuinta si doriti sa va luati si aparatul de aer conditionat ? Schema de principiu a unui aparat de aer condiţionat de tip split. Relocarea sau mutarea temporara a unui sistem de aer conditionat existent. Am un aparat de aer conditionat caruia vreau sa ii mut unitatea exterioara,.


In cel fel este influentata presiunea lui interioara si cantitatea de freon. Pentru remontare o sa chem pe cineva dar la demontare nu cred ca se . Pasii de curatare si igienizare a aparatului de aer conditionat. Vaporizatorul se gaseste in unitatea interioara a aparatului de aer . Montaj aparat de aer condiţionat – pozitionare şi recomandări. Trebuie alocat 2prize pentru A. Es fehlt: demontare Preturi aer conditionat - Montaj aer conditionat aerconditionat-clasaa. Oferim servicii montare cat si demontare a aparatelor de aer conditionat in case,.


Igienizare aparate de aer conditionat cu Produse de curatare profesionale, Folie. Aparate de aer condiționat : instalare, demontare ,reparații,profilactică.

Intretinerea aparatelor de aer conditionat presupune: La unitatea interioară se verifică: . Executam montaj de aer condiționat ,adăugare freon, demontare. După conectarea legăturilor electrice între unitatea interioară şi cea exterioară. Instrucţiuni pentru Demontare sau Reparaţie.


Nu încercaţi să instalaţi de unul singur instalaţia de aer condiţionat. Metode de demontare a capacelor metalice ale cablajului electric. Serviciul de demontare aparat aer conditionat se face cu echipe specializate in maxim de ore. Se desfac tevile prinse prin holenderi - piulite de la unitatea exterioara, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare