marți, 8 decembrie 2015

Gard electric cu panou solar

Aparate pentru gard electric marca Lacme la Volt cu alimentare de la panou solar. Aparat Lacme Secur 1Aparat de impulsuri pentru gard. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Generator de impulsuri pentru gard electric - PĂSTOR-EL-(S). Set gard electric , pentru ~ hectare cu panou fotovoltaic.


J,cu panou solar si afisaj electronic al tensiunii de iesire cat si al tensiunii bateriei.

Gard electric MILKER PICADOR SOLAR cu energie de 0. Pret Lei (fara TVA), Pret Lei (cu TVA). Acest generator poate fi folosit in situatia gardurilor electrice. Cauti Aparate de gard electric cu panou solar ? Cauti un gard electric pentru animale salbatice sau domestice? Garduri electrice vaci (pastor electric) Puteti gasi aici cateva dintre solutiile alese de specialistii. Cel mai ecologic mod de a genera energie!


Panou solar pentru gard electric.

Gard Electric - oferte la preturi avantajoase de la Gardena, Raider Power. Acest aparat cu acumulator interior si panou solar constituie un sistem autonom capabil sa mentina tensiunea impulsului in gardul electric pentru o lunga . Cum se instalează un gard electric pentru animale. Se poate opta fie pentru rețeaua electrica, fie pentru acumulatori sau panouri solare. Vand generatoare pentru gard electric de mare putere.


Sistemele de gard electric devin tot mai populare în rândul crescătorilor de animale. Aparatul gard electric generează autonom energia electrică necesară pentru. Sistemul produce autonom energia pentru funcționare printr-un panou solar de. Pe site-ul nostru gasiti produse pentru garduri electrice si accesorii pentru garduri.


Principiile unui gard electric: Ca orice circuit electric, un gard electric isi face treaba atunci cand circuitul este complet. Pachet gard electric cu panou solar. Aparat ce genereaza impulsuri electrice pentru sistemul de gard electric. Joule-Izolatori gard electric Corral 1buc -x Sistem de . Cablu subteran pentru gard electric de diferite lungimi.


Toate variatiile sunt din sarma galvanizata si au dubla izolatie. Gardul electric poate fi folosit pentru vaci, capre, oi, chiar si mistreti si alte animale. Livrat cu acumulator 12V 7Ah inclus!


Se recomanda montarea impreuna cu banda sau fir (accesorii optionale).

W, recomandat pentru alimentare sisteme de iluminat, gard electric , etc. Baterie pentru gard electric. Functioneaza la 220V, 50Hz, cu acumulator sau alimentare la reteaua de energie electrica.


Aparat gard electric 12V si 230V, 2Joule, 57km by Europrod HD Sibiu SRL. Tablouri electrice si disjunctoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare