luni, 25 ianuarie 2016

Nest protect

Oferim solutii de antigeluri si fluide termice, apa demineralizata pentru instlalatii incalzire, cazane termice, centrale termice. Anticongelant permanent pentru auto si industrie pe baza de GLICOL MONOETILIC. Aparate aer conditionat ieftine in promotie. Nu contine amine si nitrite sau alte substante poluante. Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online!


Oferte produse si servicii: antigel pt centrale termice.

GLICOGEL este un antigel superconcentrat pe baza de glicoli dedicat. Produsul este adecvat utilizarii in instalatii si echipamente industriale ( centrale termice, chillere, mijloace auto de mare gabarit, locomotive, etc.). CENTRALE TERMICE Antigel termic pentru intslatii de incalzire, racire - grade. Preturi si oferte pentru antigel utilzat la centrale termice.


Comandati online antigel centrale termice la preturi rezonabile in Chisinau. Oferte avantajoase si livrare la domiciliu in toata Moldova. Antigel centrale termice -6 aditivat termodinamic, produs in Romania de Ecothech Chemicals.


Daca vrei sa achizitionezi un antigel pentru centrale termice ieftin si bun, consulta ghidul nostru, pentru a te informa in privinta procesului de selectie. PRODUS ANTICOROZIV DIN GLICERINA, NETOXIC.

Antigel anticoroziv CONCENTRAT, pentru centrale termince, pe baza de monoetilenglicol de inalta puritate. Antigel concentrat pentru centrale termice, un produs anticoroziv destinat centralelor termice de orice tip. Antigel pentru circuitele termice ale diferitelor tipuri . Agent termic pentru instalatii incalzire Baudeman 10L la Dedeman. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Elemente de siguranta pe site. Impiedica inghetarea instalatiilor termice in anotimpul friguros.


Aducand un plus de confort pentru ca reduce uzura pompei de ap. Antigel ECOTECH centrale termice -60C - kg disponibil la Utilul. Selecteaza orice produs si veti . Antigel Centrale Termice - C aditivat termodinamic,mareste transferul termic, reduce frecarile si are rol de protectie,impreuna cu pachetul performant de . Lichid antigel concentrat 20kg - din categoria Solutii antiighet, 23Lei. In cazul folosirii de antigel pentru centrale termice, verificati cu atentie.


Pretul antigelului pentru calorifere: daca aveti o centrala termica mai . Gasiti in aceasta pagina si antigel auto in Sibiu sau antigel concentrat in Sibiu pe langa. Incearca antigel in Sibiu de la Afacerist. ANTIGEL CENTRALE KG CONCENTRAT GLICOGEL.


Am o centrala pe lemne, instalata anul acesta, la casa noua. Instalatia a fost umpluta cu apa iar cei care mi-au montat-o au zis ca pot pune si antigel , dar doar un .

Preturile afisate in site-ul nostru sunt exprimate in LEI si includ TVA. Antigeluri de calitate superioara. Antigel auto, antigel instalatii termice si instalatii industriale. Antigel solar special litri pentru instalatii cu panouri solare.


Solutie eliminare calcar centrala X200. Antigel -60°C sisteme termice si climatizare litri. Sifon neutralizator condens centrala. Pretul pe bucata variaza in functie de cantitatea dorita.


Disponibilitate: in stoc producator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare