marți, 14 iunie 2016

Intretinere bloc

Nu de puţine ori, cei care locuiesc la bloc au intrat în conflict cu administratorul din cauza facturii prea mari la întreţinere. Gheorghe Stanescu, administrator la un bloc din Capitala, va spune cum se face. După marea revoluţie fiscală, costul cu întreţinerea la bloc a crescut.


Acum are loc o nouă modificare a modificării care împovărează şi mai mult . Daca blocul are contor separat la lift, plata energiei electrice.

Noua lege a asociațiilor de proprietari care se află la promulgare la preşedintele Iohannis le dă posibilitatea administratorilor de bloc să . Cand platim intretinerea , stim exact ce platim? Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania ne explica. Cu totii platim la sfarsitul lunii . Pretentia presedintelui de asociatie nu are temei legal.


Nu exista dispozitie in vigoare care sa prevada impunerea la calculul cotelor de . De vineri, viaţa la bloc se complică!

A intrat în vigoare noua Lege a Asociaţiilor de Proprietari cu o serie de modificări, informează BTV. Program calcul intretinere bloc. Vești rele pentru cei care întârzie cu plata întreținerii. Prin noua lege înițiată de Guvern și promulgată joi de președinte, Asociațiile de . Cum vor fi pedepsiti restantierii la intretinere - Parlamentul a. Parcarile de bloc pot fi amenajate la o distanta de cel putin cinci metri de ferestrele imobilului, iar in parcare sunt interzise activitati de reparatii si intretinere auto, . Dacă locuiţi la bloc , încercaţi să plătiți întreţinerea la timp, altfel vă puteţi trezi cu apartamentul ipotecat.


Veste BOMBĂ pentru toți ROMÂNII, care locuiesc la bloc ! Dacă NU se locuieşte într-un imobil apartament situat într-un bloc cu mai multe unităţi locative, . Restanţierii la întreţinere pot rămâne fără apartamente. Administratorii de bloc trebuie, totodată, să obţină un certificat de calificare . Părinţii care au copii până-n ani şi i-au scos de la întreţinere după legea intrată în vigoare în aprilie anul acesta, de astăzi, trebuie să . Pentru realizarea lucrărilor de întreținere , reparații sau. Copiii sub ani ar putea fi scutiți de plata întreținerii la bloc.


Lasă un răspuns Anulează răspunsul. Calculeaza intretinerea la blocul tau folosind un program (soft) dedicat si inlocuieste excel-ul sau alte programe de calcul invechite !

O administratoare de bloc din Timișoara este cercetată penal după ce ar fi furat banii de întreținere de la mai mulți timișoreni. De la septembrie, proprietarii vor avea la dispoziție de zile de când se afișează listele pentru a plăti cotele de . Un locatar refuza sa isi mai plateasca intretinerea de ani, pe motiv ca asociatia ii imputa datorii inexistente. Presedintele blocului spune ca . Mare scandal în blocul 2 scara din Asociația 2A 1Mai, din cauza unui copil care nu este trecut la întreținere. Povestea se repetă lună de . Schimbari uriase pentru cei care stau la bloc ! Intretinere si mici reparatii pentru asociatii de proprietari. S-a dat lege: ce se intampla daca nu iti vei plati intretinerea la timp si acumulezi restante.


Locatarii de la bloc au posibilitatea sa achite intretinerea prin intermediul platformei de administrare imobile de locuinte BlocManagerNET, pr. Traducere română-engleză pentru cheltuieli de întreţinere. Firma Administrare Blocuri ,Administrare Imobile si Asociatii de Proprietari la cele.


Noi ne ocupam de calculul cotelor la intretinere , de incasari si de plati catre . Visited times, visits today). Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de . Cheltuielile pentru întreținerea liftului dintr-un bloc nu vor mai fi calculate în funcție de suprafața utilă a apartamentului sau a garsonierei, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare