luni, 1 august 2016

Suport auto grila ventilatie

Suport telefon auto pentru grila ventilatie universal. Electronice si electrocasnice Accesorii Telefoane - Tablete. Bucuresti, Sectorul Ieri 17:32.


Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata . Compatibil cu dispozitive de maxim . Suport auto realizat din plastic ce se fixeaza pe grila de ventilatie.

Pozitia telefonului poate fi reglata pe verticala si orizontala. Oferte pentru suport auto grila ventilatie la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără suport auto grila ventilatie de la unul din magazinele noastre.


Suport Telefon Auto Grila Ventilatie - 1oferte la preturi avantajoase de la Oem, Remax, Baseus. Magazine cu mii de calificative pozitive, . Rate in magazin, aprobarea creditului pe . Accesoriu suport auto telefon Cellara cu magnet pentru grila de ventilatie negru. Cumpara acum Suport Auto Telefon Cellara Cu Magnet Pentru Grila De Ventilatie - Negru la cel mai mic pret.

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 100 . MODEL 1: Suport Auto Universal Telefon . Suportii sunt noi sigilati si vin in cutie. Cumpăraţi produsul Tellur Suport Auto Magnetic cu prindere ventilatie la preţul de. Dimensiunile reduse ale suportului fac ca acesta sa ocupe un spatiu minim in autovehiculul . Ia pulsul tehnologiei la Carrefour. Descopera Suport grila aerisire auto , magnetic, Tellur si alte inovatii in materie de Suporturi si docking telefoane mobile. Garantie persoane fizice: luni.


Suportul se monteaza in grila de ventilatie a masinii. Fixarea in grila de ventilatie se face cu ajutorul piesei metalice, . Suport universal magnetic de telefon pentru masina. Inclus in pachet este o placuta metalica ce se pune sub husa telefonului. Ce caracteristici și funcții trebuie să aibă suportul auto pentru telefon potrivit.


Folosind grila de ventilatie , acest suport ofera o solutie sigura, . Ridicare din magazin (partener Telekom) in . Un sport auto pentru telefon sau tableta este solutia pentru a conduce in siguranta cu mainile. Reno sa nu bata aerul prin grila aia, .

Sistem ajustabil si rotire la 3grade ce permit utilizatorului sa opereze dispozitivul convenabil si usor . Aceia dintre voi care ați încercat un suport auto până acum ați observat. MagicMount Pro Vent (pentru grila de ventilație ), MagicMount Pro . Site de reduceri cu cele mai . Produsul este in stoc si poate ajunge la . Clema de fixare poate fi rotita la 3grade, pe grila de ventilatie , permitand pozitionarea pe . Functioneaza cu toate telefoanele inteligente si dispozitive GPS. Fixarea suportului se face pe lamelele grilei de ventilatie a autoturismului. De fapt, dacă e să fim corecți, vorbim despre o întreagă gamă de suporți auto , cu prindere fie în parbriz (pe bază de ventuză), fie în grila de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare