luni, 16 octombrie 2017

Termostat antiinghet

Livrare prompta in toata tara. Are sonda exterioara de masurare a temperaturii pentru o conectare . Material carcasa, Policarbonat si ABS. Aplicatie termostat, termostat anti-inghet.


Destinate a asigura protecţia bateriilor de încălzire în centralele de tratare aer sau a ventilo-convectoarelor cu priză de aer proaspăt. Poate fi folosit şi pentru a .

Tensiunea de alimentare este indicata prin LED-ul verde. Pana cind temperatura ambianta necesara este atinsa, contactul controlerului ramane in pozitia 2-si . Click pe poza pentru galerie. C difference high range 3-°C. Echipat cu un senzor bec, activ tot timpul.


Fabrica de tubulatura si sisteme de ventilatie! Termostat pentru protejarea împotriva îngheţului. Cu tub capilar pentru măsurarea temperaturii într-un interval de la 0. Rolul acestuia este de a asigura protectie bateriilor de incalzire, termostatul .

Beneficiaza de functie anti-inghet , este un produs ce poate controla temperatura cu ajutorul termostatului , ce confera un cost mai scazut la electricitate si o . Radiator de perete anti-inghet cu termostat , Home FKM 40 putere 400W. Cablu antiinghet conducte–Kit 2m degivrare conducte, cu termostat si stecher. Protectie contra inghetului pentru tevile de apa. M-ati putea lamuri cum e cu functia antiinghet ? Robinetii cu termostat de calorifer - ca banuiesc ca despre ei e vorba- . Model Convector cu protectie anti-inghet (4).


Convector de podea Eurom CK501R 500W, termostat , protectie la inghet. Stiu ca centrala are default o functie anti-inghet care o porneste atunci. Ne găsiți la rubrica Ofertanți sub numele de Expert Moldova Trading. Cablu cu rezistenţă antiîngheţ şi cu termostat integrat 2V pentru protecţia conductelor . TERMOSTAT SIGURANTA PASTILA 16(-10) C PT. ANTIINGHET - MICRA la cel mai bun pret.


Intra pe site-ul Romstal si vezi si alte produse din aceeasi . Izolatia cablului: dubla izolatie. Cablu degivrare special pentru protectie antiinghet -dezghetare tevi. Functia anti-inghet este activa.


Ecran sensibil la atingere cu.

Funcţii: protecţie antiîngheţ , funcţie antigripare a pompei şi funcţii de . Odata cu achizitionarea modelului de termostat FERT 3 detineti un. Temperatura antiîngheț : 7°C e sua man ce. Cumpara acum Aeroterma de podea, putere 450W, protectie anti-inghet , termostat , Home la 6Lei. Defrost water este un cablu autoregulator pentru protectia antiinghet a conductelor de apa potabila si se foloseste pentru protectia interna sau externa impotriva . Acest termostat este conceput pentru a fi utilizat numai cu. RT3de la Salus Controls este un termostat digital, elegant și precis, cu un.


Odată ce Protecţia Anti-Inghet este activata, temperatura de lucru este setata . Unitatea de măsură a temperaturii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare