marți, 12 decembrie 2017

Manual utilizare centrala ariston

Dorim să vă mulțumim că ați optat pentru cumpărarea centralei produsă de noi. CENTRALĂ TERMICĂ ÎN CONDENSARE. Acest manual a fost realizat pentru a vă informa, cu recomandări. Comfort Mode (apă caldă pentru de minute după ultima utilizare ). Manual de instalare CLAS ONE.


Cerere de presiune tastăReset ( centrală termică în blocaj). Dacă centrala semnalează oprirea de siguranţă şi după restartare, opriţi centrala. Centrale termice manual utilizare , preturi, cel mai mic pret, rezultate.


RU - UA ǯȒȉȍȁȍȃȐȑȁȍ Ȏȍ ȜȉȐȎȊȒǿȑǿȕȇȇ. Ariston , va fi în măsură să vă observe. O centrală termică trebuie întreținută și neaparat trebuie să știm să o utilizăm pentru a facilita durata de viață și confortul oferit. Poate fi ceva minor, sau poate fi ceva foarte grav.


FAMILIA: Centrala de perete cu funcţionare pe gaz. Model cu cameră izolată cu flux forţat. ARISTON THERMO ROMANIA SRL si care a efectuat. Reparatii Centrale Termice, Verificari Tehnice Periodice, Spalare Chimica, Verificari, ConsultantaRevizii.


Instrucţiuni de instalare şi de utilizare. Colțarele (5) utilizate pentru centrarea centralei. Cum trebuie sa functioneze centrala cu termostatul montat? Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate . Cumpar cu acte combustibil lichid pentru centrala Declar pierdut. Termeni si conditii de utilizare Informatii utile; ; Despre noi.


The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare