joi, 20 decembrie 2018

Pompa apa solara

M-am gandit insa ca trebuie sa cumpar un rezervor mai mare, in sensul de 1- 1litri , pentru a asigura functionarea normala pe o perioada . Garantie persoane fizice: ani Garantie persoane juridice: an. Vas hidrofor 100L ProGarden H1de vanzare, produs nou, pret special, intra acum pe site si vezi oferta. Daca va plac videoclipurile mele nu uitati sa va ABONATI la canalul meu sa. Membrana cauciuc vas hidrofor 100L TAIFU.


Aplicatii: - sisteme de alimentari cu apa. Hidrofor apa Micul Fermier, Auto-Jet DP 55 litri , 7W. VAS EXPANSIUNE HIDROFOR LITRI. Cumpara REZERVOR HIDROFOR 100L la cel mai bun pret.


Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online! Are suport pre-gaurit pentru fixarea pompei. La comanda (- zile) Transport gratuit in raport cu valoarea comenzii, Pret negociabil la materiale . Produsul este disponibil in limita stocului. Afla detalii despre disponibilitate si pret contactand magazinul tau apropiat aici! Capacitate vas hidrofor : 1L.


Presiunea maxima de exercitiu: bar. Temperatura de lucru, 0-C. Diametru racordare, (mm). Vas de hidrofor complet automatizat Economy VPA 1vertical se compun din: Vas de expansiune orizontal cu capacitate de: 100l ,:Manometru:Presostat:Racord. Vasul de expansiune sau rezervorul asa cum mai este el cunoscut, reprezinta spatiul in care este stocata apa, in cadrul unui hidrofor.


Rezervor hidrofor ProGarden H1, 1litri. Vasul de hidrofor Progarden H1poate fi utilizat pentru instalatii de alimentare cu apa, . Se utilizeaza pentru sisteme de conditionare si de pompare, se poate utiliza pentru . Vas expansiune pentru hidrofor 1L - orizontal Everpro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare