joi, 20 decembrie 2018

Suport aer conditionat

Culoare: Rosu-GCantitate: litru. ANTIGEL ROSU STARLINE GBIDON 3L. Antigel g-rosu - litru. LEI cu TVA inclus LEI cu TVA inclus. Dies ist eine Begriffsklärungsseite zur Unterscheidung mehrerer mit demselben Wort bezeichneter . Un lucru de care orice sofer ar trebui sa tina cont atunci cand achizitioneaza un antigel este compatibilitatea cu materialele din care este . Achetez Starline antigel concentré rouge litre sur Amazon.


Oferte pentru antigel starline la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără antigel starline de la unul din magazinele noastre. Nu ai găsit antigel starline ? Plata in rate fara dobanda!


Weiter zu Starline Antifreeze - 3- starline -roz-g12-1l Oferta Starline la antigel roz Gse numara printre cele mai avantajoase de pe piata electronica. Cel mai bun pret pentru produsul STARLINE. Aceste lichide antigel se pot utiliza ca și concentrat și, printr-o diluare . Lichidul protejeaza sistemele de racire de factorii nocivi . Creeaza amestec cu apa rezistent.


Mi-au intrat litri de antigel și mecanicul nu a pus deloc apă distilată. Ca marcă, a pus Starline Gștie cineva dacă e . Intervalul de inlocuire ani. Concentratia lichidului antigel de tip. Disponibilitate: In stoc furnizor. Specificatii Descriere Opinii (0).


Cumpara online de la automobilus. Lichid antigel concentrat, marca STARLINE. Au încurcat sticlele şi au băut antigel.


Aceştia au crezut că beau suc dar era, de fapt, antigel în sticlă, culorile . Comercializam toată gama de piese auto originale si aftermarket pentru orice tip de autovehicul. Magazin online de piese auto in sectorul 5. Un antigel auto este o substanta care are rolul de a raci motorul, in combinatie cu apa distilata. Desi exista si motoare care folosesc aerul . Pentru radiatoare de aluminiu. Producator : Starline - Cehia.


Se foloseste obligatoriu amestecat. Vand sticle de antigel concentrat Starline albastru Gde 1L. Sticlele sunt noi, sigilate, in termenul de valabilitate, asa cum se poate vedea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare